maanantai 13. tammikuuta 2020

Tilausjonoon ilmoittautuminen 13-14.1.2020// 2 paikkaa




Vuoden ensimmäinen tilausjono on auki! Vielä ei uusia sivuja tullut tilausten suhteen mutta heti kun ne oon valmiiksi saanut niin ilmoitan siitä toki täällä :) Voi mennä että ovat valmiita vasta kesän jälkeen mutta tämän vuoden aikana kuitenkin haluan siirtää tilaustoiminnan eri pohjalle, toivonmukaan mahdollisimman pian!

Tällähetkellä kankaissa on vajautta joten keskikokosia/isoja tilaushevosia en pysty jokaisesta kankaasta tekemään - nämä kankaat riittävät VAIN ponikokoon: K4,K5,K8 ja K17. Kokonaan loppu varastosta on K12. Lisäksi myös langoissa on tietyissä vähän jäljellä - VL4 & VL18 riittää enään ratsuharjoihin. Kokonaan loppu ovat: ML5,ML6,ML7 ja ML12.Koitan seuraavaan jonoon saada edes osan takaisin valikoimaan, pahoittelut!

Tilaushevosia otan tähän jonoon kaksi. Valitsen kaavakkeiden joukosta minua eniten inspiroivat tilaukset ja toteutan ne n.2-4 viikon sisällä.

Tilaaja saa hevosesta rakennekuvat hevosen ollessa valmis omaan sähköpostiin jossa asiointi hoituu. Tilauskaavake kuitenkin kommentoidaan TÄMÄN POSTAUKSEN KOMMENTTIKENTTÄÄN. Jos ei halua että tilauskaavakkeesi paljastuu muille (esimerkiksi jos se on yllätys) saa sen lähettää sähköpostiin khtrara@gmail.com . Jos mahdollisia mallikuvia ei pysty lataamaan nettiin niin silloin koko kaavake mallikuvineen(liitteenä!)kuuluu laittaa sähköpostilla. Valitsen tilaukset 15.1.2020 päivän aikana ja tilaajalle ilmoitetaan henk.koht. sähköpostilla jos hän pääsi jonoon. Blogissa ilmoitetaan myös tilauspaikan saajat uudessa postauksessa!


Lukekaa sivut kokonaan läpi ja täyttäkää kaavake oikean kaavakemuodon mukaan huolellisesti. Säästätte näin minun aikaani ja teette työstäni mielekkäämpää. Tämän kuvan alle ainoastaan tilauskaavakkeiden kommentit hyväksytäänmuunlaiset kommentit poistetaan sisällöstä huolimatta. Ainoastaan oikeaoppiset, kaavakemuodossa olevat viestit julkaistaan. Bloggerilla voi mennä hetki että viestisi näkyy. Kysymyksiä voi esittää Instagramiin tai sähköpostiin - en kuitenkaan vastaa jo sivuilla lukeviin kysymyksiin kenellekkään.


Ennen kuin tilaatte - lukekaa sivut vielä kerran lävitse, kiitos.Hinnasto on päivitetty tälle vuodelle.

KAAVAKE
Nimimerkki/Instagram: Instagram ei pakollinen.
Sähköposti:pakollinen.
Kangas:
Harjalanka & pituus/paksuus:
Rotu ja sukupuoli:
Mahdolliset merkit:
Mahdolliset väritykset:
Mallikuva: Monimutkaisilla merkeillä/värityksillä pakollinen.www-osoite tekstimuodossa.
Muuta: ei pakollinen.



HUOM! Jos teillä ei ole google-tiliä valitkaa profiiliksi Nimetön tai Nimi/URL-osoite!

7 kommenttia:

  1. Nimimerkki/Instagram: Karwa @khtestekavio
    Sähköposti: khtestekavio@gmail.com
    Kangas: K13
    Harjalanka & pituus/paksuus: ML10, mahd. Paksu 5cm harja, otsatukka 7cm
    Rotu ja sukupuoli: Welsh ori
    Mahdolliset merkit: Pieni laikku ”sään” / kaulan alaosan kohdalla ja minimaalisia täpliä silmien läheisyyteen
    Mahdolliset väritykset: Päälaki saisi olla kauttaaltaan mustan/tummanruskean värityksen peitossa, ja silmiä ympäröisi pinkki/harmaa/valkoinen kuviointi, joka jatkuisi aivan alahuuleen saakka. (Mallikuvassa esimerkki värityksestä)
    Mallikuva: https://ibb.co/SrfYL9W
    Muuta:
    Kyseessä olisi siis Queen-bändin basistista, John Deaconista suunniteltu keppihevosversio, jonka tarkoituksena on olla rotevasta ja orimaisesta raamistaan huolimatta maailman lempeä katseisin pörröpää.
    Ori saisi omata lyhyen ja tuuhean harjan pienen niskasiilin kera, sekä silkkaa lämpöä ja ystävällisyyttä hohkaavat silmät, joista löytyisi sinisen, vihreän ja oranssiin taittuvan ruskean sävyjä.
    Niitä varjostaisivat turpaan saakka jatkuvat väritykset, joita myös kaulasta tulisi löytyä niin sanottuja lihaksia kuvastamassa.
    Rakenteen puolesta poni saisi olla kevyehkö, mutta ryhdikkäästi aika syvässä muodossa kulkeva kaveri, jonka kaavaan voisi ottaa vaikutteita Ra.Ra Neveroverista, sekä Oakshimmerista.

    VastaaPoista
  2. Nimimerkki Iina
    Instagram @ratsutalliacardaes
    Sähköposti nikuneniina@gmail.com
    Kangas- K2
    Harja- vl1, 10cm mahdolliaimman paksu harja
    Rotu ja skp - shetlanninponiori
    Merkki- pieni piste alaturpaan ja piirto
    Väritys- tummaa silmien ympärille ja turpaan. Turpaan myös laikkumaisesti vaaleanpunaista pariin kohtaan
    Muuta-

    Poni on shettisherra ja mallina toimii edesmennyt ponini. Olsisi ihana saada rakas perheenjäsen takaisin meille sitten keppihevosenakin. Lämpimällä ja suloisella katseella omistettu herra on mitä suloisin tapaus. Pörröiseltä ponilla riittää ulkonäköä ja luonnetta. Merkkiä korosta suloinen hieman laikukas väritys ja sen kauniita ja syvään katsovia silmiä kehystää pieni tumma vivahdus. Sen harja on pörröinen, niin kuin usein shetlanninponeilla onkin.

    VastaaPoista
  3. Nimimerkki: Emma
    Ig: @marvela.horses
    Sähköposti: vanukas2006@gmail.com
    Kangas: K1 // harjalanka: VL1 ja pituutta harjalle ois n. 10cm ja ois aika ohut.
    Rotu ja SKP: ratsuponi, ruuna
    Väritys: ponille tulisi hieman knastrub täpliä pään alueelle, vaalean punaista turpaan ja silmien ympärille.

    Poni tulisi kisakentille ja parhaan ystäväni hevosen veljeksi! Ja ihaninta on, että nyt oli mahdollisuus ilmoittautua tilaus jonoon!

    VastaaPoista
  4. Nimimerkki/ instagram: FoX/ ponitalli.fox

    Sähköposti: @marjo.kylliainen@kotikone.fi

    Kangas: k1

    Harjalanka: vl 1 pituus normi ratsuharja ei mikään hirveön pakdu mutta ei mikään ohutkaan. Otsaharjalle sama.

    Rotu:ranskan ratsuponi skp ori

    Koko: A4

    Tummennokset: turpaan tummennokset harmaalla ja sama voisi olla silmien ympärillä. Ponille voisi myös lauttaa paourikkoa harmaalla.

    Silmät olisivat perus mudtat ja sieraimet myös.


    Tahtoisin ponille lempeän ja ponimaisen katseen. Oon todella kauan halunnut siulta tilauksen☺ vaikka miun tilaus ei kovin hääppönen oo niin sie oisit sopiva toteuttamaan tämän.

    Toivittavasti tässä oli kaikki mitä tarvitset

    VastaaPoista
  5. Nimimerkki/Instagram: @khtkaikuusva
    Sähköposti:skuusikoski@gmail.com
    Kangas:k13 ja k1
    Harjalanka & pituus/paksuus:Ml19 ratsuharja, ohut
    Rotu ja sukupuoli:saksanratsuponi ori
    Mahdolliset merkit:piirto
    Mahdolliset väritykset:haalean harmaa turpa.
    Mallikuva: tämöinen poni on ollut jo pitkään haaveissa ja nyt on sopiva aika toteutaasse! Tästä olis tarkoitus tulla sm kisa poni. Poni on vaaleanruskea jolla on vaaleanruskea ratsuharja jonka sitten saa helposti sykeröille. Ponin päässä on pitkä piirto joka yltää ylä turvan loppuun asti, Piirto on vähän vino oikealle, se on myös ylhäältä paksumpi kuin alhaalta. Sillä on myös haalean harmaa turpa (todella haalea) ja se omistaa söpöt mustat silmät ja sieraimet.
    Muuta: ei ole muuta

    VastaaPoista
  6. Nimimerkki/Instagram: Martta, @vaellustalli.vindur
    Sähköposti: tolvanen.martta@gmail.com
    Kangas: K13
    Harjalanka & pituus/paksuus: VL13, puolipitkä ja melko tuuhea harja. Jos jokin muu vähän erisävyinen harjalankavaihtoehto on tuon kankaan kanssa sopivampi, niin sekin käy. Kauniin punarautiaan hevosen siis haluaisin.
    Rotu ja sukupuoli: Suomenhevonen, ori
    Mahdolliset merkit: Mallikuvan mukainen piirto sekä vasen korva suurimmaksi osaksi valkoinen. Ruskean ja valkoisen kankaan raja saisi olla korvassa epätasainen.
    Mahdolliset väritykset: Haluaisin mallikuvan mukaisen värityksen hevosen päähän. Silmien ympärille tummennoksia tulisi mielellään vain vähänlaisesti.
    Mallikuva: http://galleria.sukuposti.net/00/18/02/13//aviisori271007jh3.jpg
    Muuta: Hevosen olisi tarkoitus olla keppihevosversio Harry Potterin Fred ja George Weasleyistä. Olen pitkään halunnut talliini suomenhevosta sekä kyseisestä kirjasarjasta keppihevosta ja päätin yhdistää suunnitelmani. Valkoinen korva symboloisi Georgen irronnutta korvaa. Rakenteeltaan toivoisin hevosen muistuttavan Rajaportin Aarnihonkaa. Näppärästä kenttähevosesta siis haaveilen. Pientä pilkettä saisi olla Weasleyn kaksosten tapaan silmäkulmassa eikä iloisesta ilmeestä olisi haittaa!

    VastaaPoista
  7. Nimimerkki/Instagram: Iitu
    Sähköposti: veera.salonen@pp.inet.fi
    Kangas: K6
    Harjalanka & pituus/paksuus: VL8, pituus 16cm, otsaharja 12cm
    Rotu ja sukupuoli: Welsh A-sektio, tamma
    Mahdolliset merkit: Otsaan piirto, joka yltää turpaan asti.
    Mahdolliset väritykset: Turpaan ja silmien ympärille tummennosta, turpaan vaaleanpunaista. Vähän haaleaa papurikkokuviota, ei paljon.
    Mallikuva: https://www.google.com/search?q=welsh+mountain&tbm=isch&hl=fi&ved=2ahUKEwjWloqX3YPnAhUEgosKHSqEBkUQrNwCegUIARCZAQ&biw=360&bih=598#imgrc=KcaUKegaBvxSCM
    Muuta: Toivoisin tästä mahdollisimman paljon tuon mallikuvan näköistä ponia. Kangas on vain ehdotus, sillä jos tuo K6 kangas ei vastaa mallikuvan väriä, voi (ja mielellään pitää) kangas vaihtaa mallikuvan ponin väriä vastaamaan. Pidän paljon sm-myytävä 2018 Ra.Ra Cosmogenicin ja sm-myytävä 2019 Ra.Ra Mapleglazen muodosta, joten jotain samantyyppistä hakisin, siroa ja pienehköä ponia siis. Esteponiksi pääasiassa olisi tulossa, säpäkkä poni kisaradoille. Katse saisi olla iloinen.

    VastaaPoista

Lue huolellisesti viestisi läpi ennen lähettämistä, älä roskaa kommenttikenttää turhilla ja ylimääräisillä korjausviesteillä.Kiitos!