maanantai 11. marraskuuta 2019

Tilauspaikan saaneet valittu!

Tilauspaikan saaneille lähetetty sähköpostia - tähän jonoon pääsijöitä en paljastakkaan julkisesti koska yllätysheppoja päätyi mukaan :)

Kiitos jokaikiselle tilauspaikkaa hakeneelle - teitä oli huimat 30! Hakijoita on niin monta että prosentti päästä jonoon jokaisen kohdalla ei ole kovin suuri valitettavasti (tarkalleen tässä jonossa 13,33%), moni joutuu silloin pettymään. Mulla ei vaan aika ja mielenkiinto riitä pelkästään tilaushevosten tekemiseen, mulle on aina ollut mielekkäämpää tehdä myyntihevosia niiden vapauden takia. Mulla muuttuu yleensä päässä myyntihevosen sunnitelma sitä tehdessä kun huomaankin jonkun asian mikä voisi hevoseen sopia, samaa vapautta tilaushevosilla ei ole ja olen luovana ihmisenä aina vähän rajoittuneessa mielentilassa tilauksia tehdessä - ristiriidassa kuitenkin sen kanssa kun tilauksia haluan silti tehdä koska ne ovat teille todella mielekkäitä! Saa nähdä miten ensivuonna käy tilauksien kanssa - otan varmaan keväällä pari pientä jonoa jos jaksan, muuten keskityn varmaankin enemmän myyntihevosiin.

Kiitos kaikille tilaajille ja myös jonoon innokkaasti hakeneille kuluneesta vuodesta, näiden tilauksien jälkeen olen tehnyt tänävuonna tilauksia 20 kappaletta joka on monen tekijän mittapuulla iso määrä! Haluan ilahduttaa mahdollisimman monta harrastajaa ja pistän itseni kyllä äärirajoille tehdessäni vuodessa yli 50 keppihevosta yleensä (tänävuonna määrä lähenee 70..)

Palataan ensivuonna uudistuneen hinnaston ja mahdollisesti jopa uusien sivujen kanssa! 👋💗

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lue huolellisesti viestisi läpi ennen lähettämistä, älä roskaa kommenttikenttää turhilla ja ylimääräisillä korjausviesteillä.Kiitos!