lauantai 2. toukokuuta 2020

Tilausjonoon ilmoittautuminen 2.-3.5.2020// 4 paikkaa!



Kevään viimeinen tilausjono on nyt auki!


Ennen kesälomaa otan vielä yhden tilausjonon, eli nyt kannattaa pyrkiä jos haluaa kesäksi uuden kepparin! Tällähetkellä parissa kankaassa vajautta, näistä kankaista ei riitä isoihin hevosiin: K2, K16 ja K17. Lisäksi K1 on tällähetkellä niin vähän jäljellä että siitä riittää vain kirjavuuksiin, upotettuihin merkkeihin ja tottakai ihan päälleommeltaviin merkkeihin. Toivonmukaan taas valkoista löytyy syksyn jonoihin, koronatilanteen takia liike josta kankaanki hankin ei toimita tällähetkellä Suomeen. Lankoihin olen vihdoinkin saanut täyttöä eli nyt löytyy taas ML5,ML6 ja ML12. ML7 jouduin korvaamaan erilaatuisella langalla, sävy hieman myös eroaa nykyisestä mallikuvasta ja on vaaleampaa kuin kuvassa.

Tilaushevosia otan tähän jonoon neljä. Valitsen kaavakkeiden joukosta minua eniten inspiroivat tilaukset ja toteutan ne n.3-5 viikon sisällä.

Tilaaja saa hevosesta rakennekuvat hevosen ollessa valmis omaan sähköpostiin jossa asiointi hoituu. Tilauskaavake kuitenkin kommentoidaan TÄMÄN POSTAUKSEN KOMMENTTIKENTTÄÄN. Jos ei halua että tilauskaavakkeesi paljastuu muille (esimerkiksi jos se on yllätys) saa sen lähettää sähköpostiin khtrara@gmail.com . Jos mahdollisia mallikuvia ei pysty lataamaan nettiin niin silloin koko kaavake mallikuvineen(liitteenä!)kuuluu laittaa sähköpostilla. En hyväksy kuvia ja kaavakkeita Instagramin välityksellä. Valitsen tilaukset 4.5.2020 päivän aikana ja tilaajalle ilmoitetaan henk.koht. sähköpostilla jos hän pääsi jonoon. Blogissa ilmoitetaan myös tilauspaikan saajat uudessa postauksessa!


Lukekaa sivut kokonaan läpi ja täyttäkää kaavake oikean kaavakemuodon mukaan huolellisesti. Säästätte näin minun aikaani ja teette työstäni mielekkäämpää. Tämän kuvan alle ainoastaan tilauskaavakkeiden kommentit hyväksytäänmuunlaiset kommentit poistetaan sisällöstä huolimatta. Ainoastaan oikeaoppiset, kaavakemuodossa olevat viestit julkaistaan. Bloggerilla voi mennä hetki että viestisi näkyy. Kysymyksiä voi esittää Instagramiin tai sähköpostiin - en kuitenkaan vastaa jo sivuilla lukeviin kysymyksiin kenellekkään.


Ennen kuin tilaatte - lukekaa sivut vielä kerran lävitse, kiitos. Hinnasto on päivitetty tälle vuodelle.

KAAVAKE
Nimimerkki/Instagram: Instagram ei pakollinen.
Sähköposti: pakollinen.
Kangas:
Harjalanka & pituus/paksuus:
Rotu ja sukupuoli:
Mahdolliset merkit:
Mahdolliset väritykset:
Mallikuva: Monimutkaisilla merkeillä/värityksillä pakollinen. www-osoite tekstimuodossa.
Muuta: ei pakollinen.



HUOM! Jos teillä ei ole google-tiliä valitkaa profiiliksi Nimetön tai Nimi/URL-osoite!

5 kommenttia:

 1. Nimimerkki/instagram:Ronja, @khtpoutatuuli
  Sähköposti: kht.poutatuuli@gmail.com
  Kangas: K17
  Harjalanka & pituus/paksuus: VL16, ratsuharja, normi paksuinen
  Rotu & sukupuoli: Selle Français-ori
  Mahdolliset merkit: Piirto
  Mahdolliset väritykset: tummennokset turpaan
  Mallikuva:
  Muuta: Kouluhevonen lempeällä katseella. Kaareva ja lihaksikas kaula.

  VastaaPoista
 2. Nimimerkki/instagram: Kerttu, @naylontalli
  Sähköposti: juvonenkerttu@gmail.com
  Kangas: K17
  Harjalanka & pituus/paksuus: VL 5, tavallinen ratsuharja
  Rotu & sukupuoli: ratsuponi, tamma
  Mahdolliset merkit: katkopiirto
  Mahdolliset väritykset: tummennukset turpaan.
  Muuta: Koulupainotteinen poni pirteällä katsella.

  VastaaPoista
 3. Nimimerkki/Instagram: Jessica, @khtarcade
  Sähköposti: khtarcade@gmail.com
  Kangas: K3
  Harjalanka & pituus/paksuus: VL8, pituus n. 10-15cm (ratsuharja), saa olla jonkin verran paksu.
  Rotu ja sukupuoli: Selle français, ori
  Mahdolliset merkit: Turpaan ja otsaan, mallikuvassa tarkemmin.
  Mahdolliset väritykset: Tummennosta merkkien ja silmien ympärille niin kuin kuvassa, sekä vähän v.punaista turpaan.
  Mallikuva: https://drive.google.com/file/d/1o95EKLTO0vTSYDVEZpSAL99ERTCu_Uz5/view
  Muuta: Iso esteheppa (yli A3). Saa olla sporttista mallia. Silmät olisivat maalatut ja ruskeat. Tuon vasemman puolen sierain olisi puoliksi musta ja puoliksi v.punainen, kuvassa näkyy!

  VastaaPoista
 4. Nimimerkki/Instagram: Martta, Vaellustalli Vindur
  Sähköposti: tolvanen.martta@gmail.com
  Kangas: K18
  Harjalanka & pituus/paksuus: VL17. Jokin muukin sävy käy, jos tuo ei sovi yhteen kankaan kanssa. Toiveissani olisi paksu ratsuharja. Ponin olisi tarkoitus olla tummanrautias.
  Rotu ja sukupuoli: Ratsuponi, ori
  Mahdolliset merkit: Otsaan haluaisin koirantassua mukailevan merkin. Sen ei tarvitse olla säännöllinen, epätasaisuus olisi vain hyväksi. Lisäksi haluaisin pienen täplän oikean korvan yläreunaan. Mukana on kuva koirantassusta. Merkin ei tarvitse olla täysin samanlainen kuin mallikuvassa.
  Mahdolliset väritykset: Ponille tulisi tummennokset turpaan ja silmien ympärille.
  Mallikuva: https://pixabay.com/fi/vectors/koiran-tassu-tassunj%C3%A4lkesi-2263833/
  Muuta: Poni olisi kopio Sirius Mustasta eli koirantassu otsassa kuvastaisi Anturajalkaa. Haluaisin ponista sporttisen kisakaverin estekentille. Rakenne voisi muistuttaa jonkin verran Ra.Ra Chatoyancen sekä Ra.Ra Effervecencen sekoitusta, vaikka ori onkin kyseessä. Toiveissani olisi siis melko siro ja näppärä poni kiitämään kilpakentille!

  VastaaPoista
 5. Nimimerkki/Instagram: Iitu / @khtsircus
  Sähköposti: Veera.salonen@pp.inet.fi
  Kangas: K12
  Harjalanka & pituus/paksuus: VL16, pituus 17cm, otsaharja 14cm
  Rotu ja sukupuoli: Welshponi A-sektio, tamma
  Mahdolliset merkit: Turpapilkku sekä tähti. Turpapilkku on säntillinen salmiakkikuvion muotoinen ja tähdestä on mallikuva niille tarkoitetussa osiossa.
  Mahdolliset väritykset: Turpaan vaaleanpunaista ja vaaleanharmaita ns. pilkkuja kuten lokakuun 2019 myytävällä Quartertammalla, väritystä ei tarvitse olla kuitenkaan paljon, vähempi riittää. Samanlaista silmänympärille, silmänympärille kuitenkin enemmän harmaata. Merkkejen ympärille hiukan vaaleanpunaista, sekä aivan korvien päihin hiukan harmaata.
  Mallikuva: Tähden mallikuva: http://www.animal-photography.com/image/AP-SLUHT5
  Muuta: Pidän paljon sm-myytävä 2018 Ra.Ra Cosmogenicin, sm-myytävä 2018 Ra.Ra Fleroviumin ja sm-myytävä 2019 Ra.Ra Mapleglazen kaavoista, joten olisi mukava, jos poni muistuttaisi muodoltaan heitä, eli pienehköä ja siroa ponia haen. Katse innokas. Hän olisi sitten mulle esteponiksi (=! Toinen sierain olisi vaaleanpunainen jos mahdollista, ja toisessa hiukan vaaleanpunaista väritystä.
  Olen nyt hakenut 8-9 jonoon ja yhden kotitarjouksenkin tarjonnut, joten olisi aivan mahtavaa päästä vihdoinkin jonoosi��. Jonoosi pääseminen on ollut haaveenani jo pitkään!

  VastaaPoista

Lue huolellisesti viestisi läpi ennen lähettämistä, älä roskaa kommenttikenttää turhilla ja ylimääräisillä korjausviesteillä.Kiitos!