lauantai 7. maaliskuuta 2020

Tilausjonoon ilmoittautuminen 7-8.3.2020// Erikoisjono:Karvakangastilaukset// 4 paikkaa!Vuoden kolmas tilausjono on nyt auki!

Kolmas tilausjono onkin se luvattu erikoisjono - nimittäin tähän jonoon otan vain karvakangastilauksia! Kankaat siis jotka ovat tässä jonossa käytössä näätte alempana, lankavalikoima on edelleen sama kuin materiaalit-sivulla.

Ideaalisimmat rodut näille kankaille ovat Shetlanninponit, Piensuokit,Islanninhevoset ja keskikokoiset/isot Tinkerit sekä isommat Suomenhevoset ja esim. American Bashkir Curly sopii hyvin tehtynä kankaasta KK6! Toki jos teillä tulee vielä muita karvaisia rotuja mieleen saa toki niitäkin tilailla :) Valitettavasti valkoista karvakangasta riittää vain päälleommeltaviin merkkeihin - en siis tee tässä jonossa upotuksia taikka kirjavia tilauksia ollenkaan. Pidemmittä puheitta tämän jonon kangasvalikoimaan, kuvien alla listattuna mitä kangasta riittää mihinkin kokoluokkaan! Kuvat avautuvat isommiksi klikkaamalla.Pitkäkarvainen Plyysi

KK1,KK2 = Riittävät VAIN Shetlanninponeihin.
KK3,KK4,KK5 = Riittävät keskikokoluokkaan ja pienempään.
KK6,KK7,KK8 = Riittävät kaikkiin kokoluokkiin.


 Langoissa on edelleen vajautta ja kokonaan loppu ovat: ML5,ML6,ML7 ja ML12. Nämä langat pääsen täyttämään valikoimaan vasta myöhemmin keväällä jos ehdin käydä Viron puolella.

Tilaushevosia otan tähän jonoon neljä. Valitsen kaavakkeiden joukosta minua eniten inspiroivat tilaukset ja toteutan ne n.4-5 viikon sisällä.

Tilaaja saa hevosesta rakennekuvat hevosen ollessa valmis omaan sähköpostiin jossa asiointi hoituu. Tilauskaavake kuitenkin kommentoidaan TÄMÄN POSTAUKSEN KOMMENTTIKENTTÄÄN. Jos ei halua että tilauskaavakkeesi paljastuu muille (esimerkiksi jos se on yllätys) saa sen lähettää sähköpostiin khtrara@gmail.com . Jos mahdollisia mallikuvia ei pysty lataamaan nettiin niin silloin koko kaavake mallikuvineen(liitteenä!)kuuluu laittaa sähköpostilla. En hyväksy kuvia ja kaavakkeita Instagramin välityksellä. Valitsen tilaukset 9.3.2020 päivän aikana ja tilaajalle ilmoitetaan henk.koht. sähköpostilla jos hän pääsi jonoon. Blogissa ilmoitetaan myös tilauspaikan saajat uudessa postauksessa!


Lukekaa sivut kokonaan läpi ja täyttäkää kaavake oikean kaavakemuodon mukaan huolellisesti. Säästätte näin minun aikaani ja teette työstäni mielekkäämpää. Tämän kuvan alle ainoastaan tilauskaavakkeiden kommentit hyväksytäänmuunlaiset kommentit poistetaan sisällöstä huolimatta. Ainoastaan oikeaoppiset, kaavakemuodossa olevat viestit julkaistaan. Bloggerilla voi mennä hetki että viestisi näkyy. Kysymyksiä voi esittää Instagramiin tai sähköpostiin - en kuitenkaan vastaa jo sivuilla lukeviin kysymyksiin kenellekkään.


Ennen kuin tilaatte - lukekaa sivut vielä kerran lävitse, kiitos.

KAAVAKE
Nimimerkki/Instagram: Instagram ei pakollinen.
Sähköposti: pakollinen.
Kangas: HUOM! Vain ylläolevat karvakankaat!
Harjalanka & pituus/paksuus:
Rotu ja sukupuoli:
Mahdolliset merkit:
Mahdolliset väritykset:
Mallikuva: Monimutkaisilla merkeillä/värityksillä pakollinen. www-osoite tekstimuodossa.
Muuta: ei pakollinen.HUOM! Jos teillä ei ole google-tiliä valitkaa profiiliksi Nimetön tai Nimi/URL-osoite!

4 kommenttia:

 1. Anonyymi7/3/20 12:59

  Iina- @ratsutalliacardaes
  Nikunen.iina@gmail.com
  Kk7
  Ml1, 25cm, paksu
  Shetlanninponi ja skp ori
  Piirto otsaan, turpaan lisäksi pieni laikku
  Ei tummennoksia ollenkaan.

  Muuta-
  Shetlanninponi on kopio omasta ponistani ja se tulee omanaan suloisen katseen. Silmiin ei erikoisuuksia, toinen sierain pinkki, hieman tummaa yläpuolelle. Toivottavasti poni tulee minulle!:)

  VastaaPoista
 2. Nimimerkki/instagram: Linsku, @harrastetalli_klitter
  Sähköposti: ninnipinni08@gmail.com
  Kangas: KK6, korvien sisäosaan kankaaksi kk3
  Harjalanka & pituus/paksuus: VL8 & VL2, n 15cm pitkä,normaalia harjaa hiukan paksumpi. harjasta voisi tehdä hiukan epätasaisen.
  Rotu ja sukupuoli: Islanninhevonen, tamma
  Mahdolliset merkit: kaulaan, lähelle kepin kiinnitys kohtaa valkoinen merkki (muodon saat päättää, mutta aika pieni :)). Otsaan isohko tähti.
  Mahdolliset väritykset: Turpaan ja silmien ympätille vaaleutta, turvan kärkeen mustaa.
  Mallikuva: http://www.sukuposti.net/hevoset/gefjun-fr---homluholti/galleria/738781
  Muuta: Hevonen olisi kopio minulle tärkeästä islanninhevosesta, Gefjunista. Kaulaan, lähelle kepin kiinnitystä tulisi siis valkoinen merkki, jonka muodon saisit päättää itse (aika pieni, muttei liian pieni).
  Harjan lopussa olisi lankana tuota VL2, lähellä sitä laikkua. Mieluusti näppätän kokoinen ratsu lajiin kuin lajiin, jolla olisi lempeät silmät, mutta sähäkkä asenne. korvista ns. "kiinostuneen" tyyppiset. Korvien sisäreunaan mustaa, ja korvien sisäpuolelle kankaaksi KK3.

  VastaaPoista
 3. Nimimerkki/instagram: Nora / kht.onyxi
  Sähköposti: eveliinasaukkoriipi1@gmail.com
  Kangas: kk6
  Lanka: vl14 paksuus ja pituus: keskipaksu ja ratsuharja
  Rotu: american bashkir curly varsa, ja sukupuoli: ori
  Ei merkkejä eikä väritystä.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi8/3/20 19:42

  KAAVAKE
  Nimimerkki/Instagram: Instagram ei pakollinen. Saara Kht_kuun_valo.

  Sähköposti: pakollinen. spellikka477@gmail.com

  Kangas: KK6

  Harjalanka & pituus/paksuus: VL8 noin 10-15cm ratsuharja ja normaali paksunen.

  Rotu ja sukupuoli: American Bashkir Curly Ori

  Mahdolliset merkit: -----

  Mahdolliset väritykset: ----

  Mallikuva: Monimutkaisilla merkeillä/värityksillä pakollinen. www-osoite tekstimuodossa.----

  Muuta: ei pakollinen. Vasen silmä olis hera toinen silmä olis normaali ja tavalliset sieraimet eli mustat. Menis kokoluokkaan pienet ponit, eli noin A4. Haluaisin ponille ovelan katseen.

  VastaaPoista

Lue huolellisesti viestisi läpi ennen lähettämistä, älä roskaa kommenttikenttää turhilla ja ylimääräisillä korjausviesteillä.Kiitos!