maanantai 4. maaliskuuta 2019

Tilauspaikan saaneet valittu!



@KHTESTEKAVIO
@KHTNIGHTWIND
@RUNAWAYSHORSES
@KENTTATALLIVIENO


Super kivoja suunnitelmia oli taas vinopino - teette päättämisestä kyllä vaikeaa! Tälläkertaa nämä neljä saivat paikan, jokaisella oli erityisen tarkat suunnitelmat joka tälläkertaa ratkaisi. Heille on lähetetty sähköpostia. Mulla on nyt Maaliskuussa paljon suunnittelemista SM-myyntien kannalta joten vähän vaihtelua siihen kun jonossa neljä erittäin tarkasti suunniteltua tilausta.

Se ei kuitenkaan tarkoita ettenkö ottaisi vähän vapaampia tilauksia, tykkään niistäkin! Tälläkertaa kuitenkin näin. Muistakaa myös se että tilaussunnitelmaa ei tarvitse vaihtaa joka kerta kun koittaa jonoon - kyllä mä nään teidät jotka usein haette ettekä jonoon juuri silloin pääse. Jos hevonen on oikeasti alunperin sellainen kun haluatte ja en ota sitä jonoon juuri silloin niin koittakaa ihmeessä toiste samalla koska mun mieltymykset voi muuttua ja myös ehkä muistan paremmin sinnikkäästi pyrkineitä tilauksia! En kuitenkaan kiellä suunnitelman muuttamista, mutta sitä ei tarvitse muuttaa vain sen takia koska luulee että en siitä tykkää koska en valitse sitä juuri kyseiseen jonoon.

Tilaushommiin palailen taas toivonmukaan syksyllä, loppukevään keskityn SM-kisojen myytäviin sekä kisojen jälkeen pidän kyllä todellakin ansaitun kesäloman! Syksyllä tilausvalikoimassa on varmasti myös uusia kankaita :) Hyvää loppukevättä kaikille ja syksyllä taas nähdään näissä hommissa!(toivottavasti - riippuu siitä jos olen taas loppuunpalanut niin kuin viimevuonna)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lue huolellisesti viestisi läpi ennen lähettämistä, älä roskaa kommenttikenttää turhilla ja ylimääräisillä korjausviesteillä.Kiitos!